E-mail juaj (i detyrueshem)

Mesazhi juaj


Jeni te interesuar per produktet tona dhe doni te na vizitoni ne showroom tone, apo doni te na kontaktoni per pyetje apo informacione qe nuk i gjeni ne website? Me poshte do te gjeni adresen si dhe nje forme kontakti ku mund te na dergoni mesazhin tuaj. Faleminderit!

ADRESA:

  • Rruga e Bogdaneve
    Pallati 25, Ap 45(kati i 6-te)
    Tirane, Albania
  • Tel: +35549999999
  • Cel: +355682034217
  • e-mail: info@furniture.al
  • web: www.furniture.al

per nje jete me te mire!

Nuk ka rendesi vendi apo koha, jemi ne sherbimin tuaj!