Ambjente te brendshme

Dizajni

Ofron për mjedisin tuaj, një dizajn unik. Projektojme dhe prodhojme me porosi mobilje per cdo ambjent te brendshem.

Sherbimi i klientit

Stafi yne beson se sherbimi pas perfundimit te projektit eshte e vetmja menyre per te siguruar standartet e larta qe priten nga ju.

Mbrojtja e mjedisit

Per ne mjedisi eshte shume i rendesishem. Gjate cdo faze te projekteve tona, perdorim materiale qe jane miqesore me natyren, pasi mbrojtja e mjedisit eshte ne te miren tone dhe femijeve tane.

Ambjente te jashtme

Projektimi

Do punojme së bashku për të kuptuar kërkesat tuaja. Do ju paraqesim idete tona, para se t’ju sjellim vizionin tuaj për jetën.

Sherbimi pas projektit

Bizneset zhvillohen dita dites, ne kemi marre nje angazhim me klientet tane per t’ju ofruar mbeshtetjen e nevojshme edhe pas perfundimit te projektit.

Lendet e para

Gjate cdo faze te projekteve tona perdorim materiale qe jane miqesore me natyren, pasi mbrojtja e mjedisit eshte ne te miren tone dhe femijeve tane.

Biznese

Rreth punes tone
1270

Kliente

75

Projekte madhore

90

Te perfunduara

4

Cmime

1270

Kliente

75

Projekte madhore

90

Te perfunduara

4

Cmime

1270

Kliente

75

Projekte madhore

90

Te perfunduara

4

Cmime

Service Icons

Pafundesi mundesish

Dizenjojme zgjidhje inovative, të përshtatura për kërkesat tuaja specifike.

Jeni fitues

Transformojme ambjentin tuaj duke i dhene atij idete, karakterin dhe identitetin tuaj.

Kujdesi per klientin

Jemi angazhuar per t’ju ofruar mbeshtetjen e nevojshme edhe pas perfundimit te projektit.

Rritja e kompanise

Viti 2013
65%
Viti 2014
80%
Viti 2015
95%

per nje jete me te mire!

Nuk ka rendesi vendi apo koha, jemi ne sherbimin tuaj!