Profesionalizmi

Analiza e projektit

Furniture ofron gjithë përfshirjen në analizen e thelle qe do t’i behet nevojave tuaja.

Siguron të gjitha mjetet teknike dhe burimet njerezore, te cilat do te perdoren në mënyrë që të gjenerojnë një dizajn efektiv, që i plotëson të gjitha kërkesat tuaja.

iMac-Flat-Mockup

Dizenjimi – Projekt-ideja

Furniture ofron për mjedisin tuaj të biznesit apo familjes, një dizajn unik. Projektojme dhe prodhojme me porosi mobilje per cdo ambjent te brendshem familjar dhe biznesi.

Transformojme ambjentin tuaj duke i dhene atij idete, karakterin dhe identitetin tuaj!
Identiteti – Furniture

Ne besojme se ambjenti qe eshte terheqes dhe praktik eshte vendimtar per relaksin apo produktivitetin e biznesit tuaj.
.

Projekti Teknik

Furniture mund të krijojë një vend pune të planifikuar në mënyrë inteligjente, duke ndihmuar biznesin tuaj të punoje në menyre me efektive.

Duke identifikuar hapesirat e pa shfrytezuara, ne jemi në gjendje të përmirësojme produktivitetin dhe kështu ulim shpenzimet tuaja, duke krijuar zgjidhje të zgjuar qe sjellin uljen e kostos te energjisë dhe lirimin e ambjenteve te panevojshme.

Filozofia

Pajisja & Rinovimi

Ekipi i eksperteve te Menaxherëve të Projekteve te Furniture kanë përvojë dhe aftësinë për të kthyer vizionin tuaj në një realitet, konvertimin e ideve tuaja në nje mjedis pune frymëzuese dhe unike: ne synojmë për të ofruar ekuilibrin ideal mes estetikës dhe inovacionit.

Rinovimi i zyres tuaj nuk duhet të pengoje biznesin tuaj!
Vlera – Furniture

Ekipi ynë i ekspertëve kanë njohurite, ekspertizën dhe aftësitë për të punuar gjate orarit tuaj te punes njekohesisht, në mënyrë qe të finalizoni projektet tuaja në kohë dhe brenda buxhetit.

Mobilje te Personalizuara

P unojmë së bashku me ju për të zhvilluar një shumëllojshmëri mobiljesh. Kjo ju lejon të merrni vendimin me të mirë, në lidhje me pamjen e zyrës tuaj, ndërsa ruani markën tuaj por dhe siguroni stilin dhe rehatine e deshiruar. Për fat të mirë, projektuesit tone do të punojë me ndonjë ndryshim të mundshëm që mund të dëshironi të bëni në të ardhmen në ambjentin tuaj.

Disa nga projektet tona nuk përfshijnë rinovime të plota të ambjentit, por kërkojnë vetëm rinovimin e mobiljeve.

Kujdesi pas perfundimit te Projektit

Shërbimet e Furniture vazhdojnë edhe pasi projekti juaj ka përfunduar. Sherbimi pas perfundimit te projektit eshte e vetmja menyre per te siguruar standartet e larta qe priten nga ju.

Ne kemi për qëllim sigurimin e zgjidhjeve të reja për t’ju mbajtur up-to-date.

Bizneset zhvillohen dita dites. Ne kemi marre nje angazhim me klientet tane, per t’ju ofruar mbeshtetjen e nevojshme edhe pas perfundimit te projektit.

NE :
Ofrojme gjithë përfshirjen në analizen e thelle qe do t’i behet nevojave tuaja, duke e pare kete proces si themelin e suksesit te investimit tuaj.
Transformojme ambjentin tuaj duke i dhene atij idete, karakterin dhe identitetin tuaj. Krijojme nje ambjenti terheqes, praktik dhe qe nxit bashkepunimin.
Bizneset zhvillohen dita dites, ne kemi marre nje angazhim me klientet tane per t’ju ofruar mbeshtetjen e nevojshme edhe pas perfundimit te projektit.
Startimi i projektit permban :
 • takimin me klientin
 • ngritja e grupit te punes
 • percaktimi i nevojave
 • njohja me gjendjen
 • nevojat funksionale
 • nevojat teknike
 • vizioni per te ardhmen
 • afatet kohore
 • projekt-ideja
 • prezantimi i projektit
 • fazat dhe afatet perkatese
 • dorezimi dhe kolaudimi
Vleresime :

 • Wendy

  Furniture ka transformuar ambjentin tone duke i dhene atij idete, karakterin dhe identitetin qe ne kemi. Kane krijuar nje ambjent terheqes dhe praktik, i cili eshte vendimtar per relaksin apo produktivitetin e stafit dhe rritjen e biznesit tone.

  Wendy
 • Carlos

  Ajo qe na ka surprizuar eshte fakti qe Furniture ka krijuar dhe ruajtur marredhenie te forta dhe te shrira ne kohe me ne dhe kjo marredhenie eshte shume e rendesishme per stafin tone.

  Carlos
 • Wendy

  Furniture ka transformuar ambjentin tone duke i dhene atij idete, karakterin dhe identitetin qe ne kemi. Kane krijuar nje ambjent terheqes dhe praktik, i cili eshte vendimtar per relaksin apo produktivitetin e stafit dhe rritjen e biznesit tone.

  Wendy
 • Carlos

  Ajo qe na ka surprizuar eshte fakti qe Furniture ka krijuar dhe ruajtur marredhenie te forta dhe te shrira ne kohe me ne dhe kjo marredhenie eshte shume e rendesishme per stafin tone.

  Carlos
Per klientet

KUJDESI  PER KLIENTIN

Shërbimet e Furniture vazhdojnë edhe pasi projekti juaj ka përfunduar. Sherbimi pas perfundimit te projektit eshte e vetmja menyre per te siguruar standartet e larta qe priten nga ne. Ne kemi për qëllim sigurimin e zgjidhjeve të reja për t’ju mbajtur up-to-date. Bizneset zhvillohen dita dites, ne kemi marre nje angazhim me klientet tane per t’ju ofruar mbeshtetjen e nevojshme edhe pas perfundimit te projektit.

PER KLIENTET PERDITESIMI

Në Furniture jemi specializuar në ofrimin e zgjidhjeve inovative dhe ofrimin e mobiljeve te stilizuara per ekipin tuaj, duke perfshire ne to identitetin e kompanise. Qe nga ambjentet e punes deri tek ambjentet e pushimit te stafit, jemi në gjendje të transformojme plotësisht ambjentet tuaja te punes dhe do t’ju japim ndjesine e një zyre krejtësisht të re. Vleresimi yne nuk është produkt final, por aftësia për të mbajtur marrëdhënie afatgjatë me klientin.

per nje jete me te mire!

Nuk ka rendesi vendi apo koha, jemi ne sherbimin tuaj!